Skocz do zawartości
  • 0

[PYTANIE] problem z wejsciem na serwer


Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez cyrkowiec,

Pytanie

witajcie po dlugiej przerwie zainstalowalem gta sa i sampa z lsprp 03.dl najnowsza wersje gta sa dziala ale samp juz nie pokazuje ze na serwerze jest 1 osoba a rzeczywiscie jest wiecej, mniejsza oto. Gdy wchodze w ls-rp miga mi bialy ekran i czarny pomoze mi ktos rozwiazac ten problem?

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

  • 0
2 minuty temu, Gavvron napisał:

witajcie po dlugiej przerwie zainstalowalem gta sa i sampa z lsprp 03.dl najnowsza wersje gta sa dziala ale samp juz nie pokazuje ze na serwerze jest 1 osoba a rzeczywiscie jest wiecej, mniejsza oto. Gdy wchodze w ls-rp miga mi bialy ekran i czarny pomoze mi ktos rozwiazac ten problem?

Na serwerze jest poważnie jedna osoba, robiłeś reinstall gta?

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • LSRP  Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...