MadeByZalewa132 12 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) Hej jako stary wyjadacz oraz osoba, która podchodzi z sentymentem do tego projektu, ponieważ w 2013 stawiałem sam tu pierwsze kroki. Wychodzę z zaczęciem pewnego tematu, a zarazem samego zapytania do właścicieli serwisu. Myślałem jakiś czas temu o swojej dawnej gierce chciałem sobie co nieco powspominać, ale niestety projekt przeszedł renowacje, czystkę wszystkiego etc. Mielibyście ochotę np pozwiedzać stare forum z dawnymi tematami, najbardziej chodzi mi o zdj z akcji lspd i ems? Sam chętnie wrócił bym do dawnych zdj z racji tego, że nie posiadam starego komputera, jeżeli ktoś ma zdj z gry w PD z przełomu 2013/14/15 odezwijcie się do mnie, a może i ja się gdzieś załapałem Edytowane 15 Marca przez MadeByZalewa132 Merax01 i Dzonek lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merax01 95 Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca Jak dla mnie świetny pomysł. Ja jako osoba, która na serwis przyszła niedawno, sam chciałbym popatrzeć jak to kiedyś było. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haunter 3608 Napisano 27 Marca Udostępnij Napisano 27 Marca Sam niedawno jak wbiłem na forum szukałem swoich tematów lecz z marnym skutkiem. Najbardziej mi zależało na temacie ścigantów. :c Merax01 lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
feliczharnas 262 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca czaszka blaszka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
feliczharnas 262 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Merax01 lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merax01 95 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca (edytowane) W dniu 27.03.2021 o 20:22, Haunter napisał: Sam niedawno jak wbiłem na forum szukałem swoich tematów lecz z marnym skutkiem. Najbardziej mi zależało na temacie ścigantów. :c Spróbuj poszukać na starym forum. https://web.archive.org/web/20090228031533/http://forum.ls-rp.net/ @Haunter Edytowane 30 Marca przez Merax01 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi