EBKBAMBUS 1 019 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia (edytowane) * Dnia czternastego stycznia, wyszedł kolejny singiel od wykonawcy Shooty tylko który podkręca przewidywany udział w albumie znanego rapera, sam numer jest opawiadający o miłości która zaistniala między Yanniqueme a jego dziewczyną która poniosła śmiertelny wypadek utonięcia w samochodzie. Utwór jest promowany na SoundCload, Spotify oraz Tidal [Pre-Chorus] Myślałem że jesteś jedyną, myślałem że szybciej odejdę od Ciebie Głosy w mojej głowie, mówiły mi żebym cię kochał Mówie na Boga, nie chciałem żebyś odeszła stąd mała Zanim odeszłaś, były to piękne chwile, czasami płakałaś Straciłem wszystkie noce, w których się z Tobą kochałem Straciłem całą odwagę, by podejść do następnej Straciłem chwile, kiedy podeszłem do Ciebie i podałem ci różę Gdzie uciekłaś, muszę cię wreszcie spotkać Zawsze będę o Tobie pamiętać, nasz związek to tylko pamiątka To nie będzie działało, gdy serce nie będzie wyczuwało twojego dotyku Już nie mogę ci powiedzieć żadnego dowcipu To będzie bolało, bo nie włączysz tego numeru [Chorus] Nie mówiłem ci wszystkiego, czuje się głupio Mówiłaś żebym przestał to brać, teraz czuje się źle Mam przeczucie, że muszę zmienić się Muszę zmienić się, zmienić się... Zrobie to dla Ciebie, zmienie się, zmienie się, oh (Yeah) Zmienie się, zmienie się... Zrobie to dla Ciebie, zmienie się, zmienie się... [Verse] Oh, jest teraz 2021, czuje że zmieniam te gówno (Yeah) Ciągle rosnę, chce przejść do sedna, wiesz Do tych skurwieli, nie mam czasu żeby zmienić suki (Yeah) Myślę, że chciałbym Bentley, zwykły samochód żeby zmienić trasę (Yeah) Oni mówią, "Shooty, skurwielu zmieniłeś się" Ja o tym wiem (Yeah x3) Jestem skupiony, żeby zmienić swój tryb Gablota sama mi jeździ, mam lane assist Wejdź w to gówno (Yeah), i zacznij płonąć ogniem Nie zaczynaj znowu, to jest zbyt groźne, to jest zbyt groźne, nie... Będe gonił skurwieli dla Ciebie, to długo trwało żebym cię kłamał Więc, zatrzymam się w domu, nie będe wychodził do wrogów Gdy przyjdę, zobaczysz to (Yeah, yeah, yeah) Wychodzę, usiądź w spokoju i oddychaj Potrzebujemy dobrej energi, musiałaś odejść ode mnie Mam wielu ludzi, którzy mieli cię chronić Coś usłyszałem w mojej głowie, potem się dowiedziałem że... [Pre-Chorus] Myślałem że jesteś jedyną, myślałem że szybciej odejdę od Ciebie Głosy w mojej głowie, mówiły mi żebym cię kochał Mówie na Boga, nie chciałem żebyś odeszła stąd mała Zanim odeszłaś, były to piękne chwile, czasami płakałaś Straciłem wszystkie noce, w których się z Tobą kochałem Straciłem całą odwagę, by podejść do następnej Straciłem chwile, kiedy podeszłem do Ciebie i podałem ci różę Gdzie uciekłaś, muszę cię wreszcie spotkać Zawsze będę o Tobie pamiętać, nasz związek to tylko pamiątka To nie będzie działało, gdy serce nie będzie wyczuwało twojego dotyku Już nie mogę ci powiedzieć żadnego dowcipu To będzie bolało, bo nie włączysz tego numeru [Chorus] Nie mówiłem ci wszystkiego, czuje się głupio Mówiłaś żebym przestał to brać, teraz czuje się źle Mam przeczucie, że muszę zmienić się Muszę zmienić się, zmienić się... Zrobie to dla Ciebie, zmienie się, zmienie się, oh (Yeah) Zmienie się, zmienie się... Zrobie to dla Ciebie, zmienie się, zmienie się... PROMOCJA INFORMACJE Artysta (imię i nazwisko): Yanniqueme Moore Wydawnictwo: UNSIGNED Numer konta CEO/niezrzeszonego artysty: 947228129 Edytowane 14 Stycznia przez nbgbambus Acqwon_030, Nagash, czekan i 4 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Acqwon_030 1 110 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia * Max skomentowal: shooty wyjeżdżamy niedługo do abu dhabi, kozak! EBKBAMBUS lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagash 1 619 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia * Blaise zostawia łapę w gure. EBKBAMBUS lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chvdy 115 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia * Salvator A. pozostawił komentarz: Tylko szeroko otwieraj usta, mam nadzieje że rany dość szybko ci sie goją* EBKBAMBUS lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rebelski 1 600 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia * breedlove przesłuchał utworu leżąc na szpitalnym łóżku szczerząc się sam do siebie, finalnie wysłał artyście wiadomość z propsami. EBKBAMBUS i goldonmywrist lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EBKBAMBUS 1 019 Napisano 18 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia (edytowane) @santos_rap_central * Pojawił się w santos rap central, Yanniqueme jest bardzo zadowolony z dobrych komentarzy oraz liczb które wyniósł jego najnowszy lovesong Cytat * Shooty, który dotychczas był jedynie pośmiewiskiem na undergroundowej rap-scenie Los Santos, trafił do serc większej ilości słuchaczy swoim najnowszym lovesongiem "Sharklife" napisanym po tragicznej śmierci dziewczyny rapera - negatywny odbiór jego osoby zaczyna się poprawiać, Shooty jest także widywany w towarzystwie bardziej znanych osobistości, takich jak Breedlove, który (według plotek) ma pojawić się na nowej płycie rapera z Willowfield. Edytowane 18 Stycznia przez EBKBAMBUS rebelski i Acqwon_030 lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi