Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ClarenceSavage 506 Napisano 13 Stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 13 Stycznia (edytowane) LYRICS: [Intro: Scarface] Triple Six, sprawdźcie to.. Dziwko jestem upalony kiedy z tobą gadam Chce Cie tylko zrobić, chętnie Molly ze mną zjadasz Chce Cie tylko zrobić, chętnie Molly ze mną zjadasz [Chorus: Scarface] Dziwko jestem upalony kiedy z tobą gadam Chce Cie tylko zrobić, chętnie Molly ze mną zjadasz Robisz dla mnie strip Wrzucam Ci forse za stanik, jesteś zwykłą dziwką, ja czarnuchem co Ci płaci Wszystkie czarnuchy to lubią, bo wiedzą co jest grane Triple Six ma już sporo fanów, ziom, a jeszcze więcej fanek Wskakujemy tutaj znowu, znowu jesteśmy z nowym planem Obserwuj moje ruchy Może trawe z tobą spale [Verse 1: Gunna] Mamy fury wypełnione walizkami (Yeah) Mój sejf wypchany syfem, zaraz pęknie cały (Yeah) Moje kieszenie są wypełnione stosami, każda suka kręci się z nami (Uh) Moja kobieta rzuca stu dolarówkami (Woo) Ona jest piękna, bierze ze mną Molly (Molly) Czas na impreze, ostrą impreze Pale trawke kiedy wiem że nie powienienem Pełno szeptów już nie wiem kto do mnie mówi Czuje się szybki niczym pocisk, czuje się jakbym był nieśmiertelny Rozwijamy się, nigdy nie zostaniemy w tyle Widziszisz Triple Six i sama klękasz na kolana zdziro Ciaglę prniemy w górę Przestań pierdolić jesteś nikim Jestem tu królem więc rób mi ukłony Twoja suka do mnie puka, nie wiem o co jej chodzi Nigdy nie było dla mnie limitu Po mdma prawie jak w niebie Po kokainie silniejszy od hugo [Chorus: Scarface] Dziwko jestem upalony kiedy z tobą gadam Chce Cie tylko zrobić, chętnie Molly ze mną zjadasz Robisz dla mnie strip Wrzucam Ci forse za stanik, jesteś zwykłą dziwką, ja czarnuchem co Ci płaci Wszystkie czarnuchy to lubią, bo wiedzą co jest grane Triple Six ma już sporo fanów, ziom, a jeszcze więcej fanek Wskakujemy tutaj znowu, znowu jesteśmy z nowym planem Obserwuj moje ruchy Może trawe z tobą spale [Verse 2: Spooky] Moja zielsko tak mocne, że czujesz się jak w niebie. Gdy się ściemnia to zaczynam życie, codziennie nowa dziwka Wydaje kwit na nowego merola, u ciebie najdroższa rzecz to zielsko, rukola Na mnie tylko diamenty, na tobie ubrania za centy Wkurwiasz się, bo trzepie grube pliki Mój styl jest dziki, przed pozerstwem robie uniki Ta gra jest moja, nikt mnie nie pokona Moje ziomy, Triple Six zbita piona Rolluje jointa, maczam go w PCP Moje gały puste jak u zombie Dziwce na zachętę rzucam cztery stówki Sypie jej pas kokainy, rzucam zwije Tak mocny towar że szmata sie wije Mówił Spooky teraz Scarface refren nawinie [Chorus: Scarface] Dziwko jestem upalony kiedy z tobą gadam (hahah) Chce Cie tylko zrobić, chętnie Molly ze mną zjadasz (uh) Robisz dla mnie strip (co jest dziwko?) Wrzucam Ci forse za stanik, jesteś zwykłą dziwką, ja czarnuchem co Ci płaci Wszystkie czarnuchy to lubią, bo wiedzą co jest grane Triple Six ma już sporo fanów, ziom, a jeszcze więcej fanek Wskakujemy tutaj znowu, znowu jesteśmy z nowym planem Obserwuj moje ruchy Może trawe z tobą spale PROMO: Wykupienie billboardów posty instagram Relacje instagram INFO: Artysta (imię i nazwisko): Dayvon Harrell, Kenneth Sherburne, Devin Reaves Wydawnictwo: UNSIGNED Numer konta CEO/niezrzeszonego artysty: 492595354, 834156452, 293873539 Profil postaci: Triple Six Edytowane 15 Stycznia przez ClarenceSavage maciekjestem, gliniasz, oslo_ i 25 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TonyCzarnuch 1 986 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia * Durk promuje track na instagramie, podesłał paru artystom track w DM'ie. maciekjestem, ClarenceSavage, Cppon i 3 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rebelski 1 609 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia (edytowane) * breedlove odpalił nutkę, którą wysłał mu Durk zostawiając polubienie pod utworem, finalnie udostępnił ją na swojej relacji. Edytowane 13 Stycznia przez rebelski zeruwkaharnas, amen_, TonyCzarnuch i 3 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnichowski 4 079 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia * Jahseh Wright odpalił track, który wysłał mu jego ziomek Durk i przesłuchał go. ClarenceSavage, TonyCzarnuch, zeruwkaharnas i 3 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagash 1 619 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia * Blaise Dankworth zostawił lajkacza stukając panne w salonie. ClarenceSavage, amen_ i Draqon lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nittwa 2 309 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia *Agnes slucha pod prysznicem *Stabby propsuje i rozsyla gdzie sie da ogolnie to na cale west adams i tanczy wciagajac kokaine z cyckow jakiejs laski Draqon, rebelski, amen_ i 1 inny lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luner_ 4 232 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia *Juvante Burfict naćpany katuje nute . Draqon, ClarenceSavage i amen_ lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boomer 39 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia *Marco polubił nute* Draqon, amen_ i ClarenceSavage lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KochamRosjanki 60 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia *Hanzo polubił nute i słucha podczas robienia grafiki z nudów. Draqon, amen_ i ClarenceSavage lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Donaldzik 235 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia (edytowane) *Franky dał like, słucha nuty swoich ziomali podczas stosunku z dziewczynami Edytowane 14 Stycznia przez Donaldzik Draqon, amen_ i ClarenceSavage lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
st6zzy 320 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia * Ashley dala like, slucha jej podczas nocnych zabaw z wibratorem zeruwkaharnas, amen_, ClarenceSavage i 2 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagietson 4 133 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia * Grady Mays słucha kawałka podczas porannego cardio rowerem. amen_, ClarenceSavage i Draqon lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elomariusz 1 392 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia * 700 haytop udostepnia do swoich ziomali amen_, Draqon i ClarenceSavage lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukitakino 706 Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia * Alana Jones wbił piosenkę na converter YT z umśmiechem na twarzy Draqon, ClarenceSavage i amen_ lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pejson 3 647 Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia * Dustin Ceja alias DUSTY, CEO LoLifers Label przygląda się twórczości kolektywu. Draqon, ClarenceSavage i amen_ lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi