Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mnichowski 4 052 Napisano 13 Stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 13 Stycznia (edytowane) * Dnia 13 stycznia na pojawił się drugi kawałek Distincta, który został wydany spod szyldu CME. Utwór odnosi się do zbliżającej się gali IFC, która będzie miała miejsce 17 grudnia o godzinie 21:00 na Los Santos Forum. * Utwór jest w tematyce walki do końca i odnoszeniu sukcesów po pokonaniu ciężkiej drogi. Sam raper nawiązuje również do ulicy na której się wychował i szuka podobieństwa w wychowywaniu się na niej, a walce w klatce. * Utwór idealnie nadaje się do słuchania podczas treningów, czy to na siłowni, oktagonie, czy nawet zwykłym joggingu. Spoiler [Intro] Nie było łatwo przejść przez to gówno Upadałeś na zimie, bywało trudno Ale szedłeś to przodu To wszystko było warte zachodu Teraz świecisz się jak diamenty A w ringu wciąż nieugięty Pracuj do ostatniego oddechu Walcz do ostatniego oddechu Yeah, yeah [Verse 1] A w ringu wciąż nieugięty Ten ból czasami przerastał mnie Mówili, że skończę gdzieś na dnie Ale ulica zrobiła ze mnie kawał skurwiela Który po każdym ciosie się pozbiera Dookoła mam moich OGs Cios, cios i krok do przodu Nigdy nie wiesz skąd płynie ta motywacja Dla ciebie to codzienność dla innych innowacja Wciąż pchają cię na przód, musisz walczyć Przeszedłeś tyle, wiesz że musisz tu być Kiedyś numer jeden wśród ulicznych MC Zamknij oczy i posłuchaj mnie, dam radę ci Kiedy serce mocniej bije i nie wiesz czy żyjesz Zachowaj chłodną głowę, wtedy spokój poczujesz Z czasem coraz więcej wygrywasz Decydująca walka, ta o pas Będąc na dnie, dużo uczysz się Walczę do upadłego, po tym poznasz mnie [Hook] Mam anioła stróża, yeah, yeah Mam ludzi, którzy mnie kochają, yeah, yeah Walczę do upadłego, po tym poznasz mnie Walcz do ostatniego oddechu Mam anioła stróża, yeah, yeah Mam ludzi, którzy mnie kochają, yeah, yeah Walczę do upadłego, po tym poznasz mnie Walcz do ostatniego oddechu [Verse 2] Pochodzę z zimnej ulicy Każdy dzień to walka, inaczej skończysz w kostnicy Walki na ulicy, nie przypominają tych w ringu Tu wszystko zależy od timingu Blizny do końca życia na mojej duszy Pierwszy lepszy po takiej dawce się wykruszy Złapali mnie, bo chciałem wykarmić rodzinę Teraz gdy daje autograf im dzieciom mają tęgą minę Wygrali rundę, ale to ja wygrałem walkę Teraz na ringu mogą podziwiać mnie Chcieli się mnie pozbyć i zobacz gdzie skończyli Nawet walki nie odbyli Chcieli mnie wykończyć, ale wciąż oddycham Teraz latam, jestem poza ich zasięgiem Chcesz być mistrzem, to musisz walczyć do końca Tym właśnie wyróżnią się życia zwycięzca [Hook] Mam anioła stróża, yeah, yeah Mam ludzi, którzy mnie kochają, yeah, yeah Walczę do upadłego, po tym poznasz mnie Walcz do ostatniego oddechu Mam anioła stróża, yeah, yeah Mam ludzi, którzy mnie kochają, yeah, yeah Walczę do upadłego, po tym poznasz mnie Walcz do ostatniego oddechu [Bridge] Kto wiedział, że wzniosę się na inny level Kto myślał, że to będzie taki łatwy cel Kto wierzył do końca we mnie, ten wie Walczę do ostatniego oddechu, dlatego żyję Jeżeli nie poddajesz się, to masz całe wsparcie moje Chcesz się poddać, zobacz co czeka przed tobą, widzisz? Czy sukces jest tak daleko jak twierdzisz? Czy z strachem się zmierzysz? Tak się pracuje na szacunek Krew, pot i strach, tak buduję się wizerunek Czas na ostatni porachunek [Hook] Mam anioła stróża, yeah, yeah Mam ludzi, którzy mnie kochają, yeah, yeah Walczę do upadłego, po tym poznasz mnie Walcz do ostatniego oddechu Strach w oczach Ale moja droga wciąż trwa Promocja: Spoiler * Utwór nawiązuje czysto do Gali federacji IFC 2 * Utwór trafił na ramówkę Bounce FM * Utwór został zagrany na gali IFC, przed walką wieczoru. Spoiler Artysta (imię i nazwisko): Jahseh Wright Wydawnictwo: CME Numer konta CEO/niezrzeszonego artysty: 382623809 Profil postaci: https://ls-rp.net/forums/topic/167686-distinct/ Edytowane 18 Stycznia przez Mnichowski slimewalk, msy, nittwa i 19 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rebelski 1 597 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia * breedlove zostawił polubienie pod utworem Mnichowski lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukitakino 686 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia * Sophia Rodriguez coraz częściej rozmyśla o Jahsehu, przesłuchała numer i zostawiła lajka Mnichowski lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XoomiX 84 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia *Calvin przesłuchał utwór robiąc kolacje, dając łapkę w górę przypalił jajecznice Mnichowski lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciekjestem 5 301 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia * Jimmy Nunn udostępnił track na instastory. Mnichowski lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slimewalk 2 022 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia *Caroline promuje na socialach Mnichowski lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gliniasz 5 927 Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia * Alvaro Morales, polubił utwór z prywatnego konta. Mnichowski lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dancewiththedevil 6 753 Napisano 17 Stycznia Udostępnij Napisano 17 Stycznia * Memphis James wygłupia się do piosenki z Shelton Lowe. Strugają pseudo-gangsterów. maciekjestem, msy i Mnichowski lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi