Skocz do zawartości


194
slingscoot17

Nie moge dołączyc na serwer

Przypięte odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Siema, próbując dołączyc na serwer dzieję się to, co pokazałem na załącznikach. Przez krótką chwile pisze mi connecting to server i pózniej wywala napisy. Miał to ktoś może i wie jak temu zaradzic? Dodam, że mam wersje 0.3 DLL i pobrałem pliki serwerowe z forum.

sa-mp-147.png

sa-mp-150.png

Edytowane przez slingscoot17

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
1 minutę temu, Jon_Cris napisał:

Reistal Sampa + Uruchomienie przez Administratora spróbuj 

robiłem reinstall, uruchomienie przez admina nic nie pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Sprawdź ustawienia zapory (firewall) w antywirusie jak i Windows Defenderze - jeśli jest włączona, wyłącz ją i spróbuj wejść na serwer.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
4 minuty temu, Jon_Cris napisał:

Sprawdź ustawienia zapory (firewall) w antywirusie jak i Windows Defenderze - jeśli jest włączona, wyłącz ją i spróbuj wejść na serwer.

próbowalem wszystkie sposoby z tematu eleskowego o błędach w dołączaniu na serwer.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nie wiem jak ci pomoc, opisz ten błąd na Google, może ktoś miał podobny problem... Spróbuj jeszcze restartować komputer oraz Internet.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
3 minuty temu, Jon_Cris napisał:

Nie wiem jak ci pomoc, opisz ten błąd na Google, może ktoś miał podobny problem... Spróbuj jeszcze restartować komputer oraz Internet.

próbowałem resety, błąd równiez szukałem w google ale nie napotkałem się na rozwiązanie. W każdym bądz razie dzięki za próbe pomocy, bardzo doceniam.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Napisz Zgłoszenie, może Support bedzie mógł udzielić ci pomocy.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
16 minut temu, OJCI3C napisał:

Napisz Zgłoszenie, może Support bedzie mógł udzielić ci pomocy.

napisałem, czekam na odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
4 minuty temu, Jester napisał:

wylacz router od pradu na 10 sekund i zobacz czy dalej tak

W dalszym ciągu tak jest, nic się nie zmienia.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Cytat

pls delete gta_sa.set file from gta san andreas user file and reinstall samp

Może podziała, poszukałem w necie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...