Blast 1 323 Napisano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 6 godzin temu, Sałdat napisał: Czy jest jakiś sposób na omatowanie flag, np. 2048, tak by dawały one barwy flag narodowych? Nie rozumiem dokładnie pytania, masz na myśli żeby dać na jednej połowie inny kolor niż na drugiej? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oll 694 Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 ooo panieee, niech bóg ci w dzieciach wynagrodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sałdat 344 Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 (edytowane) 48 minut temu, Blast napisał: Nie rozumiem dokładnie pytania, masz na myśli żeby dać na jednej połowie inny kolor niż na drugiej? Nie wiem czy to serwerowy omat czy co takiego ale założę się, że kiedyś widziałem flagę izraela an serwerze. I się zastanawiam czy to był gotowy obiekt czy tak omatowano teksturę. Bo jeśli to drugie to chciałbym wiedzieć jak. Edytowane 24 Marca 2020 przez Sałdat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blast 1 323 Napisano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 1 godzinę temu, Sałdat napisał: Nie wiem czy to serwerowy omat czy co takiego ale założę się, że kiedyś widziałem flagę izraela an serwerze. I się zastanawiam czy to był gotowy obiekt czy tak omatowano teksturę. Bo jeśli to drugie to chciałbym wiedzieć jak. Te dwie opcje są całkiem możliwe, bo mógł zostać wgrany taki obiekt bądź możliwe, że jest taka tekstura co możesz ją nałożyć na każdy obiekt. (kojarzę też taką flagę) Sałdat lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blast 1 323 Napisano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Dobra ostatnia porcja tekstur została wrzucona, mam nadzieje, że komuś się to przyda. Możecie składać propozycje swoich tekstur których używacie i są spoko to się je zamieni z tymi które się powtarzają (na pewno są takie które są podwójnie) bądź po prostu zrobię nową listę. Sałdat i Kenni lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sałdat 344 Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 10 godzin temu, Blast napisał: Te dwie opcje są całkiem możliwe, bo mógł zostać wgrany taki obiekt bądź możliwe, że jest taka tekstura co możesz ją nałożyć na każdy obiekt. (kojarzę też taką flagę) Nie wiesz gdzie można takie coś dostać w takim wypadku? Bo interesują mnie inne flagi narodowe, zwłaszcza niemiecka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blast 1 323 Napisano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 3 minuty temu, Sałdat napisał: Nie wiesz gdzie można takie coś dostać w takim wypadku? Bo interesują mnie inne flagi narodowe, zwłaszcza niemiecka. Flagę niemiecką akurat możesz zbudować z trzech obiektów połączonych ze sobą nakładając różne kolory omatem. /omat 0 0xff000000 4002 cityhall_lan lacityhwal1 - czarne /omat 0 0xffdd0000 4002 cityhall_lan lacityhwal1 - czerwone /omat 0 0xffffce00 4002 cityhall_lan lacityhwal1 - zółte/pomarańczowe Sałdat lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sałdat 344 Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Blast napisał: Flagę niemiecką akurat możesz zbudować z trzech obiektów połączonych ze sobą nakładając różne kolory omatem. /omat 0 0xff000000 4002 cityhall_lan lacityhwal1 - czarne /omat 0 0xffdd0000 4002 cityhall_lan lacityhwal1 - czerwone /omat 0 0xffffce00 4002 cityhall_lan lacityhwal1 - zółte/pomarańczowe Ale nie nałożę na obiekt stojącej flagi, bodajże -2101. Niestety. I dlatego szukam omatu serwerowego lub obiektu. Edytowane 24 Marca 2020 przez Sałdat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blast 1 323 Napisano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 2 minuty temu, Sałdat napisał: Ale nie nałożę na obiekt stojącej flagi, bodajże -2101. Niestety. I dlatego szukam omatu serwerowego lub obiektu. W takim razie nie pomogę, nie znam takiego obiektu ani tekstury. Wydaje mi się, że w ogóle takowego obiektu/omatu nie ma w SA:MP Sałdat lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenni 5 213 Napisano 24 Marca 2020 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Ostatnia setka superowa. Blast lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EvilThwin 79 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Doskonała robota. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fallen5 4 Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 podoba mi się bardzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi