brunOO 241 Napisano 5 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) z 81 jakości poszło 24 gramy jaranka. Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez brunOO vimba lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathelusz 1 180 Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) mi wypadło 36 z czterech i 37 z jednego. Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez emiltoja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunOO 241 Napisano 5 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 mi wypadło 36 z czterech i 37 z jednego. ile jakości? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathelusz 1 180 Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 ile jakości?nie pamiętam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yuukii 214 Napisano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 Ja w te ziółka to słaby jestem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunOO 241 Napisano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Trzymanie ok tygodnia daje najlepsze rezultaty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loston 296 Napisano 12 Września 2018 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Rzeczywiście zrobiłem ostatnio 36g. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adikozzo 116 Napisano 21 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Naswietlenie rośnie gdzieś około 1 na godzine w interiorze. Przy jego pewnych barierach można zwiększyć jakość poprzez podlewanie. Po przekroczeniu bariery jakość się resetuje, a po próbie powrotu do wysokiej jakości można podlać trochę zbyt dużo, co skutkuje straceniem rośliny i zerowym plonem. 'Barier' naświetlania wam nie podam, kombinujcie. Podpowiem tylko, że około dwa pierwsze dni nie podlewacie więcej niż do 10 nawodnienia. Polecam zapisywać sobie wszystkie błędy i obserwacje. Pondro z 69rastaland. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunOO 241 Napisano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 przepis na super zioło istnieje, a max z jednego krzaka to 25g pzdrchyba tylko u ciebie, wariacie ja mam doświadczenie out game in real life you know. DeeSKa lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
same 1 895 Napisano 21 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 tak wiemy, jestes hustlerem, ktory zapewne na krzaku ma przyczepiona karteczke "topa nie ujrzysz chuju xD" you know what i mean brah PijanyNinja, brunOO i PoProstuAlpha lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adikozzo 116 Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 tak wiemy, jestes hustlerem, ktory zapewne na krzaku ma przyczepiona karteczke "topa nie ujrzysz chuju xD" you know what i mean brahidź próbować być śmiesznym gdzie indziej prooosze jutro tu wpierdolę od czego jest zależny plon itp pondro brunOO lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzywyOSE 146 Napisano 24 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 (edytowane) Nie wiem czy jest jakiś przepis bo to dla mnie bzdet, jak ja sadziłem to przetrzymałem po tygodniu z 3/4 dni więcej i wyszło 70+ z jednego krzaka. Moim zdaniem, naświetlenie i jakość może rosnąć szybciej na wv0 czyli, tam gdzie kazdy gracz posiada dostęp, ale jeżeli robimy to w domu to nie ma znaczenia czy bedzie to w interiorze czy w ogrodzie. A teraz powiem wam jak zrobiłem 70+ zielska z jednego krzaka, trzymałem krzak gdzieś tydzień i na ostatnim dniu jak chciałem zebrać, to specjalnie przelałem jeden krzak na maksa aby zobaczyć przy ilu zgnije, a następnie kolejny krzak podlałem do maksymalnej ilości nawodnienia tak aby nie przelać, a jak wiadomo każde podlanie zwiększa jakość która jest przyczyną większego zbioru, (np jak krzak zgnił przy 60 to podlewamy do 55-59) po czym zebrałem jeden krzak na maska podlany i jeden nie podlany przy dniu zbioru, wyszło mi 23 gramy z nie podlanego do maksa i 46 z podlanego na maksa jak mnie pamięć nie myli, następnie zostawiłem jeszcze krzaki na parę dni i przyszedł dzień zbioru, podlałem również na maksa i wtedy już było po 70+ gram z jednego krzaka, jeżeli byśmy przetrzymali krzaki dwa tygodnie, to strzelam że zbiór wynosił by 100 gram z jednego podlanego na maksa krzaka. Także moim zdaniem przepisy nie istnieją a liczy się ilość jakości i trochę pomysłowości, gdy chcecie zebrać krzak podlejcie go na maksa aby przegnił i zapamiętajcie ostatnią liczbę nawodnienia, resztę krzaków podlejcie do maksymalnej liczby nawodnienia ale o jedną albo dwie mniej aby nie zgnił, wraz z podlewaniem jakość zwiększy się. Dzięki większej ilości jakości będziemy mieli większe ilości marihuany. Edytowane 24 Listopada 2018 przez KrzywyOSE brunOO, Maciorrr i euromaker lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brunOO 241 Napisano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 tak wiemy, jestes hustlerem, ktory zapewne na krzaku ma przyczepiona karteczke "topa nie ujrzysz chuju xD" you know what i mean brahDokładnie tak hahaha Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adikozzo 116 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 dobra w szóstym dniu powinniscie miec 115 okolo naswietlenia. podlewacie do stu i macie z krzaka 30-35g. Chcecie więcej to trzymajcie dłużej a ty krzywy nie próbuj tutaj podawać przepisu na gitara sieam idealnie ziolko bo nie o to chodzi w zabawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thetmar 1 749 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Zebrałem z 3 krzaków po 29, 28 gram - to dobry wynik czy jeszcze dłużej przetrzymać, co myślicie? IDLEWOOD"4223"COMMUNITY Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi