xCompany 5 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) w sumie wyjebane przesadzilem z tym uzi i tec bo jednak to bronie które robia irak (w sensie szybko sie z tego strzela) nie jestem specem ale ten shotgun i deagle jest do zmienienia Edytowane 13 Czerwca 2018 przez xCompany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gliniasz 5 670 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Co do tej siły to obrażenia dalej są takie same jak postaci bez siły, ostatnio to testowałem z muskularnym, a ja mam 20 procent siły.Dodatkowo, widać znaczną zmianę dmg noża zdecydowanie na plus. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinsu 6 903 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Co do tej siły to obrażenia dalej są takie same jak postaci bez siły, ostatnio to testowałem z muskularnym, a ja mam 20 procent siły.Dodatkowo, widać znaczną zmianę dmg noża zdecydowanie na plus.wchodziłeś w combo czy tylko one-shot? dragonslayer lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rab 449 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 jakos kurwa gracze na com nie maja problemu ze m4 i ak47 zabieraja tak samo duzo dmg jak diglznaczy prawie, bo tam od hita to leci chyba z 25dmg, zamiast uzerac sie nadal z graczami ktorzy nadal beda walkowac ten temat to moze zmiencie po prostu ten dmg jezu gliniasz lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sprunk_ 842 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Ale chujowe dmg, no ale cóż. Edytowane 23 Czerwca 2018 przez krab0dzieje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hkp Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 (edytowane) deagle powinno mieć mniejsze dmg.chyba z chuja spadles xD, przecież glock ma 16 dmg a deagle 32 wiec porównaj szybkostrzelność glocka do deagle który jest wolną bronią.Desert powinien nadal być smiercionośną bronią zwłaszcza, że obojętnie jaki laik nie będzie potrafił z niego strzelać, a jest wiele osób które mainują deagle i nie używają w strzelaninach innych broni ze względu na jej kompaktowy rozmiar i możliwość 24/7 noszenia jej przy sobie.przykładowym argumentem może być, że deagle w absolutnie kazdej grze jest tak siekającą bronią, że jej dmg absolutnie powinien wrócić do normalnego 46.4, a nie jakieś 34 xD Edytowane 14 Czerwca 2018 przez hkp depcior, dragonslayer, daddycoool i 8 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PDW13 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 (edytowane) jakos kurwa gracze na com nie maja problemu ze m4 i ak47 zabieraja tak samo duzo dmg jak diglznaczy prawie, bo tam od hita to leci chyba z 25dmg, zamiast uzerac sie nadal z graczami ktorzy nadal beda walkowac ten temat to moze zmiencie po prostu ten dmg jezuBo strzelaniny powinny być dynamiczne a nie że 20 kul z ak XDDDD tak samo powinno być z każdą bronią nie zapomnijmy że to RP, a jak jest większy dmg broni to chociażby DB lepiej wygląda, bo widać że każdy pada a nie na sprincie chowa się za murkami, pozdro. Wiadomo że jak ktoś ogarnia z digla strzelanie, to rozjebie ak - i nie mamy podbicia z ak do digla, ale gdyby było wyrównane bardziej a nie jakieś 5dmg śmieszne czy 9 dmg z m4 co wychodzi ze 9mm jest teraz najlepszą bronią na DB, bo z tego wali się jak z miniguna. Edytowane 14 Czerwca 2018 przez PDW13 jorg lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DrakeU 125 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 ta a jak dołączysz tłumik do broni to traci moc jak passat w gazie. jorg, niczykejro, pukawa i 5 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gliniasz 5 670 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 De powinno dalej mieć 46 dmg, ale chodzi o zwiększenie dmg ak do 25 dmg, tak jak ktoś to napisał jest na eng lska i nikt nie płacze. niczykejro, kroket, Karczuu i 3 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skarpety 2 707 Napisano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 (edytowane) @update tematu, dostosowano do zupdatowanego dmg + dodano bronie białe, enjoy Edytowane 14 Czerwca 2018 przez skarpety Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ctronic 4 167 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 podpinam. skarpety lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brimone 347 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 #buff_deagle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gliniasz 5 670 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 mp5 ile zabiera, bo nie ma tego chyba nigdzie opisanego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
largosinho 2 086 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 ^ napisał że sprawdzał tylko broń która jest najczęściej używana na serwerze, dlatego jej tam nie ma.a i nie chce wchodzic w dyskusje czy powinna się tam znajdować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skarpety 2 707 Napisano 14 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 tak czy inaczej MP5 już jest na liście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi