Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skarpety 2 707 Napisano 13 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 W związku z wejściem nowego systemu obrażeń na naszym serwerze, który jest zależny od odległości z jakiej strzelamy i niczego więcej - postanowiłem sprawdzić dmg broni, z którymi najczęściej mamy styczność. Mam nadzieje, że pomogłem papa. paciek, Raydex, igollo i 51 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenni 5 213 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Dobra robótka. skarpety lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gliniasz 5 779 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Kiedy Deagle zabiera więcej z daleka niż m4 czy ak x D. YouStee, Satan666, Saurafel i 3 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crious 305 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Ten damage to chyba po pijaku był skryptowany LegendaMagik, Ponton, Deagle i 3 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skarpety 2 707 Napisano 13 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Kiedy Deagle zabiera więcej z daleka niż m4 czy ak x D.z m4 i z ak strzelasz milion razy szybciej niż z deaglea Edytowane 13 Czerwca 2018 przez skarpety OG_kvtashii lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Energij 641 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Czemu M4 ma większy DMG niż AK47? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Saurafel 2 079 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 bo ak to gówno dla gangsterów które jest ogólno dostępne a m4 to snajpereczka dla frakcji którzy mają usadzać zjebów z sc Gryzli, SoczuS, Trefix i 2 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinsu 6 903 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 mały deagle wali tyle co wielka strzelba robiąca dziurę w kręgosłupie Saurafel, OG_kvtashii, druggy i 3 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skarpety 2 707 Napisano 13 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 czarnuchy wprowadzenie nowego systemu obrażeń to dopiero początek i jestem pewny, że będzie usprawniany z czasem, to jest faza początkowa tego wszystkiego, nasza droga administracja będzie miała oko na nasz nowy system obrażeń i prędzej czy póżniej pewnie w nim coś pozmienia, ale to zależy od nas - graczy, więc śmiało wypowiadajcie się na ten temat bo nasze zdanie jest tu najważniejsze Sava lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sava 11 211 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 bo ak to gówno dla gangsterów które jest ogólno dostępne a m4 to snajpereczka dla frakcji którzy mają usadzać zjebów z scna sc też posiadają m4. Ale jedno się zgadza - też mają je do usadzania zjebów. : ) dragonslayer, Suchy_, Ved i 12 innych lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raydex 898 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 mały deagle wali tyle co wielka strzelba robiąca dziurę w kręgosłupie Co z tego, że przed update walił jeszcze więcej, trzeba ponarzekać. @tematPo nocnym restarcie wlecą dmg dla pozostałych broni (uzi, tec9, mp5, rifle, silenced), a niektóre z obecnych też zostały zbalansowane.PS, sprawdźcie też białe bronie, używanie kija, kastetu czy czegokolwiek tego typu robi teraz znaczącą różnice.W przypadku kastetu ważna jest też siła postaci, więc może to być mocne połączenie podczas walki. Sava, Suchy_, dragonslayer i 1 inny lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinsu 6 903 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Nie wiem ile walił, bo skąd miałbym wiedzieć, zwróciłem jedynie uwagę. Strzelanie w tej grze jest mi totalnie obojętne bo i nie mam potrzeby rozdawać ołowiu na lewo i prawo. dragonslayer lubi to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skarpety 2 707 Napisano 13 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) no to jutro dostaniecie update temaciku razem z bronią białą Edytowane 13 Czerwca 2018 przez skarpety Sava i dragonslayer lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xCompany 5 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 (edytowane) UZI i TEC jest jeszcze do zmienienia bo to jakaś kpina z tym dmg tych obydwóch broni, idzie to szybko porównywać do silenceda gdzie jak złączymy dmg uzi i tec to ledwo co dorównuje silencedowi a reszta wydaje się być ok tylko ten shotgun i deagle jeszcze by można było coś pokombinować deagle powinno mieć mniejsze dmg. Edytowane 13 Czerwca 2018 przez xCompany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinsu 6 903 Napisano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 UZI i TEC jest jeszcze do zmienienia bo to jakaś kpina z tym dmg tych obydwóch broni, idzie to szybko porównywać do silenceda gdzie jak złączymy dmg uzi i tec to ledwo co dorównuje silencedowi a reszta wydaje się być ok tylko ten shotgun i deagle jeszcze by można było coś pokombinować deagle powinno mieć mniejsze dmg.Uzi i tec walą z prędkością gimba zostawionego samemu w domu na 6 minut. Zbyt duże dmg tych broni wprowadzi jeszcze większy Afganistan. Aczkolwiek nie wiem czemu tłumikowy wali słabiej od zwykłego pistola, skoro jest mniej mobilny (z nim nie biegasz, tylko chodzisz). Osłabienie pocisku z broni z tłumikiem to wymysł developerów gier. dragonslayer i Wolfram lubią to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi